Keskiviikkona syötiin jauheliha-papupataa. Lisäsimme alla olevaan ohjeeseen vielä hieman valkosipulia ja silti minusta ruuasta jäi uupumaan jotain. Ensi kerralla sovellan ja lisäilen hieman enemmän mausteita.
Meksikolainen jauheliha-papupata
400 g jauhelihaa
2 sipulia
1 iso paprika
1 tlk ruskeita papuja
1 tlk chili-tomaattimurskaa
1 dl vettä
suolaa
sokeria
persiljaa tai korianteria hienonnettuna
Hienonna sipulit ja kuutioi paprika. Ruskista jauheliha omassa rasvassaan paistokasarissa. Lisää kasariin sipulit ja paprika. Anna kuullottua.
Lisää valutetut ja huuhdotut pavut. Kaada kasariin tomaattimurska. Huuhdo tölkki vedellä ja kaada huuhdeliemi kasariin. Mausta ripauksella suolaa ja sokeria. Anna kiehua hiljalleen noin 10 minuuttia.
Ripottele pinnalle persiljaa. Tarjoa riisin, pastan tai perunoiden ja vihreän salaatin kanssa.
Namin näköistä ja vaikuttaa helpolliselta laittaa 🙂
Tosi simppeli ruoka -kuten kaikki tällä viikolla tehdyt.