Ruokaviikon ensimmäisenä päivänä päädyin kuitenkin tekemään tuttua ja turvallista ruokaa. Broilerin filepihvejä ja kasviksia uunissa. Tätä tehtiin meillä aikaisemmin tosi usein. Nyt kyseinen ruoka on jäänyt vähemmälle ja siksipä sitä nyt teki mieli tehdä. Mitään reseptiä ruokaan ei todellakaan ole vaan ruoka syntyy aina niistä aineiksista mitä kotoa sattuu löytymään. Tällä kertaa nakkasin kanan kaveriksi porkkanoita, kolmen juuston kermaa, valkosipulia, mausteita sekä välimeren tahnaa. Lisukkeeksi vielä riisiä. Äärimmäisen helppoa ja hyvää ruokaa. Ja kanaa jäi vielä seuraavan päivän ruokaakin varten…
Mansikkapaikastavasemmalle
Mansikkapaikassa kirjoittelee Pia - kolmekymppinen sisustamiseen hurahtanut äiti. Täällä ei turhia murehdita vaan nautitaan elämän pienistä iloista!Lue lisääOta yhteyttäViimeisimmät artikkelit
MUITA CASALAISTEN POSTAUKSIA
- Euroviisut 2024 – Rakkaudesta viisuihin!Miia / Oma Koti Valkoinen
- Kevään orvokitwhite & black
- Pika-ale Marimekkoa!white & black
- Huhtikuu ja kynttilätwhite & black
- Kevätkimppuwhite & black
- Oman kodin vanhimmat aarteetMiia / Oma Koti Valkoinen
- Säästä sähkö- ja lämmityslaskussa – Energiatehokas.comMiia / Oma Koti Valkoinen
- Vitriinikaappi sisältöwhite & black
- Vuosi elämästäniMiia / Oma Koti Valkoinen
- Diy hylly seinällewhite & black