Vauvahöpinää?

j0431278.jpg?w=468
Kurkkailen aina välillä noita bloggerin tilastoja. Yllätyin kun viimeisen kuukauden aikana luetuimmat postaukset ovat koskeneet jollain tapaa vauvaa tai raskauttani. Aluksi mietin tuonko tätä vauva-aihetta blogiin olenkaan mutta päätin ottaa sen ainakin pieneksi osaksi blogia sillä onhan kyseessä niin iso juttu itselleni. Mietin silti kiinnostaako aihe ylipäätänsä ketään. No tilastojen mukaan kiinnostusta löytyy ja se on kiva huomata. Miten on: kiinnostaako raskaus ja vauva-aihe ja löytyykö tuosta aihealueesta jotain joka erityisesti kiinnostaa?
Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

11 kommenttia “Vauvahöpinää?

  1. Kiinnostaa! Vauvat on ihania ja kaikki vauvaan liittyvä kiinnostaa!<br /><br />Senni

  2. Kiva kuulla, että kiinnostusta löytyy. Siltähän tuo tilanne tilastojen mukaan näyttikin 🙂

  3. Minuakin kiinnostaa! Niin kuin sanoit, vauva tulee olemaan vielä iso osa elämääsi, ja tuntuisi vähän hassultakin, jos innostusta pitäisi jotenkin peitellä tai jättää siitä kirjoittamatta. Liittyyhän vauvan saamiseen myös kaikkea kivaa ja kevyttä hömppää, kuten lasten vaatteiden ja tavaroiden shoppailua, vauvan huoneen sisustamista jne., ja minusta niitä on kiva lukea, vaikkei minulla olekaan omia lapsia.<br /><br />En usko, että lapsiaiheista kirjoittaminen ainakaan vähentää vakilukijoita, päinvastoin! Kunhan vaan käsittelet välillä myös muitakin aiheita, sellaisia, mitä blogistasi löytyi ennen raskautta. Enkä ole varma, haluasinko lukea esim. kovin yksityiskohtaista tarinaa synnytyksestäsi :D<br /><br />t.tiiu

  4. tiiu: Niin minäkin ajattelin sen: vauva on iso ja ihana osa arkeani ja juuri näitä arjen kivoja juttuja haluan blogiini tuoda. Vauvablogia ei mansikkapaikasta kuitenkaan ole tulossa -kyllä tämä on varmasti myös äidin henkireikä ja oma hömppäpaikka. Myöskään ei tarvitse pelätä, että täältä synnytyskertomusta ym. tulee koskaan löytymään 😀

  5. Minua ei vauva-aihe oikein kiinnosta. Sen tunnustaminen tuntuu aina hieman pelottavalta, sillä tiedän mammoja, jotka alkavat heti sättimään, jos joku ei ole kiinnostunut vauvoista.. Monta blogia olen jättänyt lukulistalta sen takia, että jutut alkavat pyöriä ainoastaan vaippojen, puklujen, riepujen, rintapumppujen yms. ympärillä. "Meillä syödään jo kiinteitä. Meillä käytiin eilen potalla." Saahan sitä toki ihminen kirjoittaa elämänsä tärkeimmästä asiasta (ja pitääkin), mutta sitten lukija voi tehdä valintansa. 🙂 Kovasti toivon, että jatkat postauksia vielä myös kodista ja sisustuksesta, koruista ja kosmetiikasta sekä juhlista – reissuja unohtamatta! Myös asukuvat ovat kivoja ja aika herttaisia nyt, kun sinulla on vauvamaha 🙂 Sinulla on hyvä tyyli blogissasi ja pidän tästä kovasti, vaikka en muista aina kommentoidakaan.

  6. EK: No täällä saa kyllä myöntää jos vauva aihe ei kiinnosta! Ei minustakaan edes tällä hetkellä ole seuraamaan vain ja ainoastaan vauvan ympärillä pyöriviä blogeja. En siis tarkoita sitä millään pahalla noille blogeille mutta itse haen kuitenkin eri juttuja täältä blogimaailmasta. Joten mansikkala ei tosiaan ole vauvablogiksi muuttumassa 😀

  7. Mua kiinnostaa vauva-aihe kanssa kovasti 🙂 Joten niitä(kin) lisää jatkossa, kiitos 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *