Työnurkkauksia

Itse olen siitä onnekas, että meillä oli asuntoa ostettaessa mahdollisuus hankkia asunto jonne sain oman työhuoneen. Työni puolesta sen tarvitsenkin -tätä materiaalin paljoutta ei olohuoneen nurkassa säilytettäisi! Aina työhuoneeseen ei ole kuitenkaan mahdollisuutta tai edes tarvetta. Ihailenkin aina sisustuskuvia joissa työskentelytila on toteutettu hyvinkin pieneen tilaan.
4ojj.png

closet-after-pretty_300.jpg
closet-office-l.jpg
homeoffice.jpg
under-stair-office-study3.jpg

(kuvat lainattuja)

Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

2 kommenttia “Työnurkkauksia

  1. moi Anttis!<br />tosi kivoja työpisteitä, eka, toka ja vika varsinkin :). <br />muaki kiinnostaa vauvajutut, tosiaan muiden juttujen rinnalla :). ja oon samaa mieltä et asukuvat on kivoja ku näkyy sun suloinen vauvamasu 🙂

  2. S: Kiva kuulla, että vauvahöpinää jaksetaan aina pieninä annoksina 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *