Äitiysvaatteita kaupan

Heipä hei täältä kaappien siivouksen keskeltä! Ilmoittelen täälläkin, että nyt olisi huutonetin puolella iiiso paketti äitiysvaatteita kaupan. Tuon paketin lisäksi ei hirvittävästi muuta tarvitsekkaan. Pakettiin kuuluu esim. toppatakkia, farkkuja, hametta ja juhlavaatettakin. Pakettia pääset kurkkaamaan tästä linkistä. 
IMG_4060.JPG

Mainos alkaa

Mainos päättyy

Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

2 kommenttia “Äitiysvaatteita kaupan

  1. Onko mahdollista ostaa jotain vaatteita erikseen? Itselleni eivät kaikki paketin vaatteet mahdu.. Vielä kun oma kasvava vatsa on jo jonkin kokoinen, ajattelin vain kysyä että voisitko myydä erikseen, tuon harmaan pitkän villamekon koko m, mustan neuletakin koko m, ja kuvasta päätellen siniraidallisen/mustavalko raidallinen pidempi tunika lyhkäsillä hihoilla koko m? 🙂 <br />Cia-

  2. Nyt en voi enää poistella tuotteita paketista mutta jos paketti ei mene kaupaksi niin voin myydä vaatteita toki yksittäinkin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *