Hempeitä sävyjä

512217d9c98c7ef41c000036.jpg

Puutarhuri äitini saa taas olla ylpeä tyttärestään. Perjantaina saadut ruusut nuupahtivat jo tänään. Jälleen pelastin sen mikä pelastettavissa on ja nappasin muutaman ruusun tuikkukippoon. Taas on ostettu pari päivää jatkoaikaa kukille.

51221808c98c7ee810000058.jpg

5122184cc98c7e79050000aa.jpg

Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

3 kommenttia “Hempeitä sävyjä

  1. Roosa on niin kaunis! &hearts; &hearts; &hearts; &hearts; Mie päädyin turkoosiin, mutta vaaleanpunainen jäi kaivelemaan ajatuksiin. 🙂 Kuolaan näitä sinun kuvia jo toista päivää, niin ihanan hempeä tunnelma. &hearts; &hearts; &hearts;<br />
    <br />
    ihanaa iltaa! &hearts;

  2. Ooh! Mä sain kanssa perjantaina kukkasia, joille mietin jatkoa kun nuupahtavat hoivassani kumminkin pian. Ei ollut käynyt mielessäkään niiden tuikkukuppeihin tuikkaaminen, ihan huippu idea, kiitos tästä! On nimittäin tuikkukupit ollut tyhjillään nyt muutaman viikon kun vanhat tuikut paloi loppuun ja viivyttelin uusien ostamisen kanssa. Nyt on kukkia kipoissa täälläkin, tulee niin keväinen fiilis noista, mahtavaa!<br />
    <br />
    Ja innostuin sun and thats who i am- postauksesta niin kovin, että nappasin idean omaankin blogiin 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *