Tallinnassa

IMG_0673.jpg

Kuten eilen kerroinkin vietin pidennetyn viikonlopun veljeni ja hänen perheensä luona Tallinnassa. Veli asuu vanhassa kaupungissa ja siellä nuo lomapäivät tulikin pitkälti vietettyä. Aivan mahtavia päiviä joiden aikana pääsin ensimmäistä kertaa viettämään kunnolla aikaa K:n ikäisten veljenpoikieni kanssa. Välimatkan takia tapaamiset ovat olleet vähissä ja lyhyitä. Oli aamulla ihana herätä siihen, kun oven takaa kuului innokas kiljunta “tätiiiiiii!!!” Voihan pienet rakkaudet! Ikävä on jo kova.

IMG_0576.jpg

IMG_0598.jpg

IMG_0603.jpg

IMG_0610.jpg

IMG_0595.jpg

Bloggarin reissaaminen tunnostaa olevan aina yhtä ruokien kuvaamista. Herättää hilpeyttä seuralaisissa.

 

IMG_0560.jpg

IMG_0564.jpg

IMG_0648.jpg

IMG_0523.jpg

Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *