Kotona taas

IMG_5934.jpg

Heips! Muutaman päivän radiohiljaisuus on johtunut mökille karkaamisesta. Vietettiin useampi päivä vanhempieni mökillä ja pidettiin siinä samalla kesäjuhlat. Eli siis äitini ja minun yhteiset syntymäpäivät kun molemmilla tuli pyöreitä täyteen keväällä. Vaan arvatkaa vain tuliko bloggarilla kamera mukaan?! No eipä tietenkään. Harmittaa vietävästi. Toivottavasti joskus saan kuvia muiden kamerasta.

 

IMG_5933.jpg

Nyt sitten ollaan palattu taas kotiin. Pyykkikone laulaa, K:n kanssa on käyty parturissa leikkauttamassa kesätukka ja nyt otetaan taas hetki ihan iisisti. Kuppi kahvia äidille päiväuniaikaan ja rennosti vain.

 

IMG_5931.jpg

Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

2 kommenttia “Kotona taas

  1. Mukavalta kuulostaa 🙂 Onko K koskaan viikonloppuja isänsä luona, eli onko sinulla koskaan "vapaaviikonloppuja"?

    1. K viettää jokatoisen viikonlopun yleensä isällään. Eli siis on. Esimerkiksi veljen luona kävin ihan itsekseni latailemassa akkuja 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *