Makuuhuoneen muutos

IMG_5992.jpg

Tänä kesänä jokainen huone on kokenut muutoksia. Nyt oli makuuhuoneen vuoro. Se hyvä puoli vanhan kerrostalon isosta makkarista (vaikkakin se välillä tuntuu neliöiden hukkaamiselta) on, että järjestystä pytyy helposti vaihtamaan. Sänky muutti ikkunan eteen ja K:n huoneessa miltei tyhjiltään nököttänyt lipasto siirtyi makkariin. Epäilin ensin toimiikohan kyseinen järjestys mutta yllättävän hyvä ratkaisu se olikin! Juurikin niitä hukkaneliöitä sai nyt hieman järkevämpään käyttöön ja lipaston myötä makkariin tuli taas lisää säilytystilaa.

IMG_5990.jpg

IMG_5987.jpg

IMG_5979.jpg

Pientä hienosäätöä huone vielä kaipaa tekstiilien osalta mutta kaikki taas aikanaan…

Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *