Suunnitelmia ja haaveita

mansikkapaikasta.jpg

 

Olen jo pitkään haaveillut pienestä pintaremontista. Neuvottelin tässä vuokranantajien kanssa ja nyt näytöstäisi, että kevään aikana pientä fiksausta on luvassa. Joitain seiniä aion maalata -ovat parhaat päivänsä jo nähneet. Yksi houkuttelevimmista projekteista olisi makuuhuoneen yhteydessä olevan vaatehuoneen remontointi. Nykytilanne siellä on melko katastrofaallinen. Vanha vaatehuone jonne on viritelty lastulevyistä hyllyjä. Huoneen seinämateriaalikin on kuulemma hieman haastavaa ja vuokrantaja varoitteli, että sinne ei oikein meinaa saada hyllyjä pultattua. Niinpä olen miettinyt ensinnäkin vanojen rakenteiden purkamista, pinnat uusiksi ja vaatehuoneen toteuttamista irtokaluistein. Pinterestissä on tullut roikuttua ja idekuvia kerättyä. Keräsin tännekkin joitain sieltä lainattuja ideakuvia.

 

vaatehuoneeseen.jpg

vaatehuone3.jpg

vaatehuone2.jpg

vaatehuone.jpg

vaatehuone1.jpg

 

Oikein ei malttaisi odottaa, että pääsee tätä toteuttamaan!

Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *