Remontin edistymistä

Heiphei! Remontti on edennyt jo hyvän matkaa. Perjantai iltana purettiin vanha vaatehuone ja seinät tasoitettiin. Aamulla alkoi sitten hionta ja maalaus ja nyt on tapettikin seinässä. Vielä olisi lattianlaitto ja listat. Hyllyt saan sitten vähän myöhemmin eli hetki eletään pienessä kaaoksessa.

IMG_0573.jpg

Vanhojen hyllyjen välit oli maalattu vaaleansinisellä. Seepraseinä.

 

remontti.jpg

Maalia pintaan!

remontti1.jpg

IMG_0599.jpg

Ja sitten tapettia! Tämä osuus kyllä vähän jännitti.

 

vaatehuone.jpg

Ja siellä se seinässä nyt on! Tästä on hyvä jatkaa.

 

Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

2 kommenttia “Remontin edistymistä

  1. Näyttää aivan mahtavalta. Onko tämä teidän vaatehuone minkä kokoinen? =) näyttää tosi tilavalta. Meiltä löytyy pikkuinen koppero (n.120cm * 160cm) jolle täytyisi pian tehdä jokin pintaremontti. 😀

    1. Taisi olla suunnilleen 3,5 neliötä tuolla. Mukavasti tilaa siihen nähden varsinkin, että itse en valtavasti säilytystilaa vaatteille tarvitse vaatehuoneen karsimisen jälkeen ja K:n vaatteet säilyvät hänen omassa huoneesaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *