Kesä muistoissa

Aloin aamutuimaan katselemaan kuvia menneeltä kesältä. Minun on jotenkin tänä vuonna ollut supervaikeaa tajuta, että syksy on saapunut. Nyt kun maa on täynnä keltaisia lehtiä ja sormepäitä nipistelee ilman hanskoja alkaa viimein tuntua syksyltä. Lienee isona syynä myös se, että elämä ei ole syksyllä loksahtanut samaan vanhaan muottiin. Kesäloman jälkeen en ole palannut vanhaan työpaikkaan ja elämänrytmi on aivan erinlainen kuin ennen. Hetkeksi mieli kuitenkin palaa vielä menneeseen kesään ja sen kohokohtiin. Olihan se kesä! Isoimpia juttuja olivat tietenkin matkat Barcelonaan ja loppukesän reissu Itävaltaan ja Saksaan. Kaikkeista suurin tapahtuma oli kuitenkin muutto. Muutto Oulusta Tornioon ja sitä myöten myös uusperheen perustaminen. Kesä on mennytkin reissujenvälissä kotia remontoiden ja sisustaen -ihan valmista ei vieläkään ole mutta eihän koti koskaan olekkaan täysin vamis.

 

kes%C3%A41.jpg

kes%C3%A42.jpg

kes%C3%A43.jpg

kes%C3%A44.jpg

Arvatkaa muuten vain iskikö reissukuume taas näitä kuvia katsellessa….

Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *