Tähtiä lastenhuoneessa

lastenhuone%20tarrat.jpg

 

Kuten aiemmin mainitsinkin pienet muutoksen tuulet puhalsivat myös K:n huoneessa. Huoneessa oli alunperin mustat tähtiverhot jotka ostin edelliseen asuntoon. Edellisen kodin mustavalkoiseen ja valtavaan lastenhuoneeseen ne sopivat. Nykyistä pientä huonetta ne pimensivät ja tekivät jotenkin tunkkaisen näköiseksi. H&M:ltä tilasin uudet miltei samanlaiset mutta vastakkaisilla väreillä.

 

lastenhuone%20verhot.jpg

Huone raikastui heti kun raskaat mustat verhot vaihtuivat kevyempiin. Tähdistä en luopunut vieläkään -itseasiassa tähtiteemaa tuli huoneeseen lisääkin uuden lampun muodossa.

 

lastenhuone%20t%C3%A4htilamppu.jpg

Valkoista paristokäyttöistä tähtilamppua myytiin Rustassa jouluvalona mutta sopii mielestäni tähän tarkoitukseen paljon paremmin. Nykyään lamppu on K:n yövalo sillä pilkkopimeässä nukkuminen pelottaa herraa.

 

lastenhuone.jpg

Mainos alkaa

Mainos päättyy

Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *