Vauvakuplassa

Blogissa on edelleen hiljaista ymmärrettävästä syystä. Elämä pyörii pienen ihmisen ympärillä. Neidillä on ikää nyt noin kolme ja puoli viikkoa ja tuntuu, että siinä ajassa hän on kasvanut hurjasti. Nyt jaksetaan jo valvoa ja seurustella hetkiä ja piirteet alkavat muuttua. Hauska etsiä tuttuja piirteitä ja verrata esim. poikaan pienenä. Jotain yhdennäköisyyttä hänessä on veljensä kanssa mutta eniten muistuttaa mielestäni kuitenkin isäänsä. Nimen neiti sai jo sairaalassa (ort. perinteen mukaan eli kyseessä ei ollut hätäkaste niinkuin moni luuli vaan pelkkä nimenanto) ja kulkee tulevaisuudessa blogissa nimellä H. Kastajaiset meillä on varattu loppukuulle ja niitä pitäisi alkaa ihan tosissaan jo miettimään. Siitä koitan päästä tekemään omaa postausta myöhemmin.

Nyt toivottelen mukavaa viikonloppua kaikille ja lähden ihastelemaan pientä nyyttiä <3

Mainos alkaa

Mainos päättyy

Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

2 kommenttia “Vauvakuplassa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *