Vielä hieman kolkko olohuone

Jestas päivittelen taas miten paljon tekemistä uudessa talossa onkaan. Vaikka ostettin suht remonttivapaa kohde niin sitä pientä pintaremppaa ja kalusteiden hankintaa on silti valtavasti. Ja homma käy kovin hitaasti kahden lapsen kanssa. Omaa hyvin pientä työhuonettanikin taisin maalata neljä päivää kun homma aina keskeytyi. Haluaisin kovasti tuoda vain valmiista huoneista kuvia blogiin mutta sitä päivää saa vielä odotella, että yksikään huone olisi valmis. Niinpä kuvasin olohuoneen nykytilassa. Vielä se on hyvin kolkko ja odottelee esim tauluja seinille. Sohva on myös lähdössä vaihtoon mutta sopivaa ei ole tullut vielä vastaan. Hetki mennään siis tällä. Eihän tuo vanha paha ole mutta tuntuu jotenkin hirvittävän möhkäelmäiseltä. Tässä huoneessa seinät olivat aika täynnä reikiä joten paikattiin ne ja maalasin tuon korkean päätyseinän eri sävyllä. Etsin pitkään lämmintä harmaan sävyä ja Teknokselta löytyi viimein oikea. Hyvin vaalea mutta tuo haluttua kodikkuutta huoneeseen.

Olohuoneen yhteydessä on taloon jälkikäteen rakenettu ruokailutila johon mahtuu iso ruokapöytä . Lisäksi erkkerissä on ikkunat joka suuntaan joten valoa huoneessa riittää. Korkea katto, valoisuus ja iso ruokailutila olivatkin ensimmäiset asiat johon talossa ihastuin ja jotka olivat olleet toivelistallani -harvassa kohteessa ne vain toteutuivat vaikka ravasimme näytöissä urakalla. Olohuoneessa on myös takka joka erottaa olohuoneen ja keittiön toisistaan. Harmi vain kyseessä on avotakka jota varsinkin lasten kanssa on haastava käyttää mutta joskus täytynee tämäkin asia korjata takkasydämellä.

 

 

Mainos alkaa

Mainos päättyy

Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *