Miten sujuu?

Meillä on jo noin kaksi ja puoli viikkoa takana eristäytymistä. Arki rullaa pojan koulun, omien töiden ja taaperon tuhojen parissa. Flunssa on jyllännyt myös perheessä ja se on pitänyt vielä tiukemmin kotona -varatut terveystarkastukset on pistänyt siirtää ja potilaat eivät ole ulkoilemaan päässeet. Kotona on koitettu puuhailla lasten kanssa kaikenlaista. Viimeisimpänä raivattiin kuisti ja tehtiin siitä majahuone. K on nukkunut viikon vierashuoneeseessa -vaihtelua kai sekin.

Kuvissa korona-arki näyttää aika seesteiseltä mutta myönnän ettei se sitä ole. Hermoja kiristävää ja tylsää. Ja tietenkin myös huolta läheisistä ja siitä miten arki tästä lähtee joskus pyörimään taas. Mutta päivä kerrallaan.

Mainos alkaa

Mainos päättyy

Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

2 kommenttia “Miten sujuu?

  1. Tsemppiä koko perheelle! ❤️ Täällä hetkittäin samoja fiiliksiä mutta nyt alkaa pikkuhiljaa on sopeutumaan kotona oleiluun. 😊

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *