Kenkäkaapin inventaario

Raskausaikana kengänkokoni kasvoi noin numerolla. Synnytyksen jälkeen odottelin hyvän tovin jalan palautumista ja melkein menetin toivoni -siinä meni nimittäin kauan! Kyllä se jalka jotakuinkin palautui entiseen kokoonsa mutta ehkä hieman leveni. Tänään sitten päätin käydä läpi kenkävarastot ja testata menevätkö vanhat kengät enää jalkaan.
IMG_7521.JPG
Onneksi iso osa ihanuuksista oli vielä sopivia. Jokunen kapeampi pari piti pistää syrjään sillä tiedän niiden viimeistään kesähelteillä käyvän tukaliksi. Yhdet parit ostin kesällä ja nyt sain todeta ne liian suuriksi -malttamaton minä! 
IMG_7523.JPG
Samalla kiertoon lähti myös jokunen sellainen pari jota ei ole tullut käytettyä -vaikka kuinka ihania ovatkin. Noh..kaappeihin tuli taas mukavasti väljyyttä.
IMG_7524.JPG
Kiertoon lähteviä kenkiä ajattelin kuvailla tässä lähiaikoina ja laittaa myyntiin. Huutonettiin tai sitten tänne blogin puolelle huutokauppana. Kumpi olisi mielestänne parempi tapa?  (Huom: kuvissa näkyvät ovat siis kaappiini jääneitä -eivät ole tulossa myyntiin)
Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

3 kommenttia “Kenkäkaapin inventaario

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *