Pienet sammakot

Joko olette kurkanneet Me&I:n kevätuutuudet? Itse ryntäsin heti eilen nettisivuille ihastelemaan uusia malleja. Ihastuin kovin sammakkokuosiin ja varsinkin lyhythihainen sammakkobody vei sydämeni. Koko päivän mietin (joo..o..ihme pakkomielle jostain lastenvaatteesta), että haluan K:lle juuri tuon bodyn kesäksi. Illalla kotiintultua kävin sitten postit läpi ja mitä löysinkään -Me&I oli lähettänyt minulle maistiaisen uudesta mallistosta..arvaatte varmaan mikä se oli?
IMG_9756.JPG
IMG_9754.JPG
Kyllä. Juuripa se pakkomielteen aiheuttanut bodyhan se siellä. Kylläpä sattui mainiosti. Isot kiitokset Me&I:lle!
Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

4 kommenttia “Pienet sammakot

  1. Kävin eilen myös kurkkaamassa uutuuksia. Ja sammakot vei myös mun sydämen. Neitiä kutsuttiin sammakoksi, kun oli vielä mahassa. 😀

  2. Minen ala. En minä vaan koskaan saa mitään maistiaisia mistään. Hö. Mutta hieno on, kiva kun sait mistä tykkäsit 🙂 Uusimpaan postaukseen viitaten, olis kiva lukea miten K:n siirtyminen omaan huoneeseen sujuu?

  3. Hmm..voisinhan tästä postatakin. Vaikka ei siitä suuremmin kerrottavaa olekkaan..laitetaas mietintämyssyyn 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *