Varaslähtö vappuun

Tänä vuonna vappu kyllä ajoittuu hassusti. Tuntuu, että vappu kestää moooonta päivää. Eilen otettiinkin jo varaslähtö vappuun. Ystäväpariskunta oli meillä kyläilemässä ja starttasimme grillikauden. Tänään uusiksi ihan vain oman perheen kesken. Tarkoitus olisi tehdä lohivartaita ja kilistellä lasillisella Fresitaa. Ilma on ihana -tuntuu, että kevät vain yhtäkkiä humpsahti tänne!
IMG_0597.JPG
IMG_0609.JPG
IMG_0613.JPG
IMG_0617.JPG

Mainos alkaa

Mainos päättyy

Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

3 kommenttia “Varaslähtö vappuun

  1. Nyt todellaki tuntuu että vappu kestää ja kestää. Meilläki grillikausi avattiin lauantaina, eilen grillattiin ja kait sitä pitää grillata vielä tänäänki hyvän sään kunniaksi. Oikein kuplivaa ja hauskaa Vappua!! :))

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *