Kun teki mieli hieman fuskata…

24 vaatteen haasteeseen vaatteita valitessani ei eilinen tyttöjenilta ollut tiedossa. Valitsin haasteeseen arkeen sopivia vaatekappaleita ja niinpä iltaa varten vaatetta valitessa meinasi ensin paniikki iskeä. Hetken kävi mielessäni, että unohdan koko haasteen illaksi ja puen päälleni mitä lystää. Kun tuollaisiin iltamenoihin pukeutuminen on muutenkin aina niin vaikeaa! Mutta kyllä se kokonaisuus tuli kuitenkin revittyä kasaan 24 vaatteen joukosta. Loppujenlopuksi olin asuun tyytyväinen ja totesin, ettei hippavaatteiden valinta ole koskaan ollut näin helppoa!
10226748.jpg
10226749.jpg
10226750.jpg
Ja olihan meillä hauskaa! Jalat ovat edelleenkin tohjona kaikesta siitä tanssista. Mutta olihan se sen arvoista! Kiitokset ihanaiset naiset!
Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

Kun teki mieli hieman fuskata…” kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *