Tyttöilta

Eilen ei ollut tyttöjenilta vaan sanotaanko, että tyttöilta. Mies oli  reissussa. Muuttamassa äitiään takaisin näille kulmille. Ja mehän otetaan mummi riemusta kiljuen vastaan -viimein meilläkin on täällä hieman tukiverkkoa! K:n mentyä nukkumaan äidin ohjelmaan kuului valmisruokaa, jäätelö ja ties monettako kertaa vanhoja sinkkuelämää jaksoja. 
10282703.jpg

En muuten ikinä ollut maistanut noita Thai Cube:ja. Emme hirveästi harrasta valmisruokia ja elimme ennen K:ta monta vuotta ilman mikroa. Lapsen myötä se taloon taas ilmestyi..kumma juttu. Sisko noita cubeja kehui ja ihan mukiinmenevää se oli.

10282704.jpg
Ystäväni Aino..
10282705.jpg
Tänään sitten yhden kerhon viimeinen tapaaminen ja treffit K:n kummitädin kanssa. Saadaan täti jopa yökylään. Kiva päivä!
Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

2 kommenttia “Tyttöilta

  1. Olihan teillä tyttöjenilta, kun Ainokin oli mukana 😉 Tosi hienoa kun saatte mummin sinne lähelle, mummit on kultaakin kalliimpia <3

  2. Naureskelin tuolle itsekkin 🙂 Mummin tänne muutto helpottaa kyllä elämää kovasti. On joku johon turvata hädän tullen. Ja ihanaa, että edes yksi isovanhemmista asuu lähellä. Se on varmasti isompana K:lle tärkeää.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *