Polttaripäivänä

Lauantaina vietimme ihanan ystäväni S: n polttareita. Aamulla saavuimme muiden kaasojen kera S:n luo. Korkattiin Fresita ja tällättiin morsian juhlakuntoon.

IMG_1964.JPG

Morsiammen silmät sidottiin ja häntä ajelutettiin pitkin Kajaania. Tämän harhautuksen jälkeen saavuimme lopulta hotellin pihaan ja suuntasimme aloittamaan aamun kunnon aamiaisella.

IMG_1981.JPG

IMG_1984.JPG

IMG_1985.JPG
Aamiaisen jälkeen oli edessä taas ajelua silmät sidottuina. Saavuimme Paltaniemelle jossa morsiammelle paljastettiin päivän teema -huomenlahjakuvaus! Mutta ei siis todellakaan mikään ihan tavallinen sellainen (tiedän, että S:n mielestä koko homma on vähän hoopoa..) vaan humoristinen versio. S sai päivän mittaa vaimon rooleja joita hänen tuli kuvissaan ilmaista. Näitä olivat esimerkiksi ”kodin hengetär” ”hallituksen puheenjohtaja” sekä ”hengenheimolainen”. Ja miten hauskoja kuvia me saatiinkaan! Sulhanen tosiaan saa kuin saakin nämä kuvat huomenlahjaksi aikanaan -hänellä jos kellä huumori riittää tähän hommaan!

IMG_2055.JPG

Päivän mittaa S sai  myös upean menopelin. Tuollaisen kolmipyöräisen rollaattorin tapaisen. Ja tunteella S sillä potkikin menemään!

IMG_2090.JPG

Päivän ohjelmaan kuului myös ihana suklaatasting. Tämä oli minulle ihan uutta mutta olipa vain mukava kokemus!

10465581.jpg

Tämän jälkeen S sai kunnian vetää meille ”tanssitunnin” Kajaanin rantapuistossa. Biisivalintana Röllin voimistelulaulu..hieman sisäpiirivitsiä..myönnettäköön. Ja tämähän vedetään sitten samalla porukalla myös häissä!

10465610.jpg

Joku hölmö (anteeksi vaan…) keksi vielä vetää kiihdytyskilpailut morsiammen menopelillä. Ei ollut Anttiksen laji ei…

10465611.jpg

Anttis hyytyi viimemetreillä…


10465640.jpg


Sitten suunnattiinkin jo mökille. Ihana vanha mummonmökki!

10465643.jpg


Grillailua, pelaamista ja morsiussaunaa -niistä on mukava ilta tehty! Kiitos kaikille!

10465644.jpg

10465645.jpg


Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

Polttaripäivänä” kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *