Arki

Arki on lähtenyt rullaamaan meidänkin perheessä. Töissäkäynti tauon jälkeen on taas ihan mukavaa -vaikkakin ensi alkuun hieman väsyttävää. Oman haasteensa tuo hampaita tekevä K jonka aamut alkavat parhaimmillaan viideltä ja yötkin ovat rikkonaisia. Äitiä aina välillä väsyttää..
IMG_3418.JPG
K:n päiväkotiura on lähtenyt hienosti käyntiin. Poika marssii innolla leikkimään hoitopaikkaan saapuessaan ja edes vilkuttaa ei malteta. Välillä ei oikein maltettaisi kotiinkaan lähteä kun äiti rontti tulee niin himskatin aikaisin hakemaan! Aamulla saattaa hakea kengät vihjeeksi siitä, että nyt sopisi lähteä tarhaan! Vaikka lapseni sosiaallisen ja sopeutuvan luonteen tunsinkin niin silti sitä mietti, että entäs jos..suotta kylläkin. Ihan super reipas poika tuo meidän K! Töihin meno on ollut niin paljon helpompaa kun ei tarvitse jättää itkevää lasta jälkeensä.
IMG_3416.JPG
Syksyn hiljattainen hiipiminen ja arjen alku tuntuu tällä hetkellä oikein kivalta. Uusia kujeita, uusia harrastuksia -niin ja tottakai uusia syysvaatteita -heh. Syksy on uusien alkujen aikaa.
Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *