Perjantaisin

Perjantaisin töissä on lyhyempi päivä. Kotona meillä yleensä siivotaan viikonloppua varten. Itse haluaisin siirtää siivoukset torstaille -olisi ihana tulla perjantaina työviikon jälkeen puhtaaseen kotiin. Mies ei ollut tässä samoilla linjoilla. Perjantaisin yleensä myös kokataan jotain parempaa. Monesti ruokaa tehdään yhdessä K:n mentyä nukkumaan. Kunhan K kasvaa haluaisin tehdä tästä yhteisen jutun -perjantai on se päivä kun perhe kokoontuu yhteen hyvän ruuan merkeissä. Tähän totuin lapsuudenkodissani ja näköjään jatkan sitä omassa kodissani. 
IMG_3497.JPG
Nyt siivouksen pariin! Mukavaa perjantaita sinullekkin!
Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

Perjantaisin” kommentit

  1. Ei huonompi perinne. Meilläkin on usein jotain herkkua perjantai-iltaan. Siivoilut valitettavasti jäävät vaan turhan usein lauantaihin, joten niitä perjantain herkkuja syödään sotkun kekellä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *