Kutsut

Tässä taannoin pidin minäkin ensimmäiset Ekoihanan kutsut meillä kotona. Ekoihasta olen ennenkin kirjoittanut blogissa -parit kutsut on tullut läpikäytyä vieraan ominaisuudessa. Viimeksi kutsuiltiin keväällä. Nyt pääsin ihastelemaan syksyn uutuuksia kuten Noshin ja Paapiin yhteistyön hedelmiä. Yksi näistä hedelmistä rantautui meillekkin -ihana kettubody
IMG_4030.JPG
Uutena juttuna Ekoihana myy nykyään Moral-koruja. Voi mitä herkkuja! Ihastelin Moralin isoja  värikkäitä Sofia koruja ja hetken jo mallailinkin. Sitten kuitenkin päädyin hillitympään Amalia-koruun. Sopii arkikäyttöön hyvin. Silti tuo Sofia jäi hieman kutkuttamaan..ehkä ensi kerralla sitten…
IMG_4024.JPG
IMG_4021.JPG

IMG_4022.JPG

Kutsut” kommentit

  1. Meillä on tuota kettukuosia pipo ja mekko. Tosi kivoja myös nuo tuttiketjut.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *