Joulu

Muutama hajanainen kuva joulustamme. Joulua vietettiin monessa paikkaa -mm. molemmat mummolat tuli koluttua läpi. K ilmeisesti nautti joulun ajasta kun oppi jouluna uuden lauseen. Nyt meillä käydään monta kertaa päivässä sama keskustelu: ”Äiti..?” ”No mitä K?” ”On kivvaa!” Aikasta hellyyttävää vai mitä?

IMG_9708.JPG

IMG_4480.JPG
IMG_4550.JPG

IMG_4478.JPG
IMG_4507.JPG
IMG_4495.JPG
IMG_4500.JPG

Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

2 kommenttia “Joulu

  1. En pahastu jos et vastaa henkilökohtaiseen kysymykseen: miten te "tuoreena eroperheenä" vietitte joulun? se kun on sellainen juhla, että kaikki haluaa viettää aikaa rakkaimpiensa kanssa ja melkoista vääntöä monesti muutenkin, missä ollaan ja koska.<br /><br />Onnellista uutta vuotta Anttis ja pikkuinen K<br /><br />-Auni

  2. No melkotavalla joka paikkaan sännäten se vietettiin. Eli K:n kanssa vierailtiin niin omassa lapsuudenkodissani, K:n isän luona sekä K:n toisen mummon luona. Sulassa sovussa siis 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *