Heips!

IMG_4825.JPG
Heips ja terkut mansikkalasta! Täällä on tarkoitus viettää rento viikonloppu ilman sen suurempaa äksöniä. Hyvällä tuurilla saadaan huomenissa vielä mummo kylään. Kovasti K nykyään Mummoa ja ukkia kyseleekin. Varsinkin ukki tunnostaa olevan kova sana nykyään. Samoiten “titiä” kysellään päivittäin. Titi on vaihtelevasti joko kummitäti S tai siskoni. Niin että terveiset vaan molemmille titeille -ikävä on kova! Ihanaa miten monesta ihmisestä on tullut jo rakkaita pienelle <3
IMG_4829.JPG
IMG_4830.JPG
Ihanaa ja rentouttavaa viikonloppua myös lukijoilleni. Palailen linjoille varmaankin ensi viikon puolella taas..

Mainos alkaa

Mainos päättyy

Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

Heips!” kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *