Voi mitä parhautta!

Heipat kaikille! Anttiksella on takana ihana viikonloppu! Äitini täyttää pyöreitä ja päätimme siskon kanssa yllättää äidin. Kainuussa asuvat vanhempani saapuivat viikonlopuksi Ouluun ja sohvamajoitukseen (onkohan äiti parka sitä odottanut..heh..) sijaan yöpyivät viikonlopun Oulun Edenissä johon myös siskoni kanssa kärräsimme itsemme. Paras yllätys lienee ollutkin Helsingistä salaa Ouluun tullut siskoni. 

516aa908c98c7eb70b000003.jpg

Äidin viikonlopun ohjelmaan kuului mm. kylpylää, shoppailua, kuumakivihierontaa, illallista ja tietenkin laatuaikaa perheen kanssa. Meillä perhe on levahtanut ympäri Suomea asumaan joten tämmöiset hetket  ovat kultaa kalliimpia. Voi että oli ihanaa teidän kanssa rakkaat! Toivottavasti nähdään pian!

Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *