Toispuoleinen

Mikähän kolmenkympin kriisi minuun iski kampaajan tuolissa? Lähdin vain siistimään edellistä mallia ja kampaajalla huomaan toteavani, että tee ihan mitä vain. Toispuoleinen houkutteli jälleen ja sitä sitten tuli! Pieni päivitys ulkonäköön -kesätukka! 

 

hiukset.jpg

Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

3 kommenttia “Toispuoleinen

  1. Ihan mieletön uusi tukka sinulla! &hearts; &hearts; &hearts; &hearts; Tykkään tosi paljon mallista ja se on kivan nuorekas ja vähän rokahtavakin. Sinulla on huippuhyvä kampaaja ja hyvä että annoit hänelle vapaat kädet. :)<br />
    Minäkin uusin tukkaani eilen ja leikkasin leukalinjaisen terävän polkkatukan. 😀 Tosin ihan omin voimin ja vähän miehen avustuksella. 😀 HIHIII 😀 Hyvä tuli kuitenkin. :)<br />
    <br />
    Ihanaa torstaita! &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *