Äidin päivä

IMG_7197.jpg

Tämä mamma on viettänyt laatuaikaa nyt ihan itsekseen. K on viettämässä isänpäivää isänsä luona ja parempi puolisko lähti isänpäivän viettoon pohjoiseen. Itse jäin Ouluun koska työviikkoni venähti jälleen lauantain puolelle. Töiden jälkeen kuitenkin suunnistin pitkästä aikaa kaupungille pyörimään. Pitkästä aikaa vähän shoppailua 🙂

IMG_7188.jpg

Ja sitten Tomon kautta kotiin. Mums mums.

IMG_7193.jpg

Ilta ihan vaan rennosti ja vähän puljausta. Tuo aiemminkin blogissa esitelty käsisetti on muuten siitä kätevä, että sillä voi tehdä myös jalkahoidon samaan tyyliin kun kädetkin hoidetaan -nyt on pehmeät jalat!

IMG_7177.jpg

IMG_7161.jpg

Sitten hyvissäajoin nukkumaan ja unta palloon ruhtinaallisesti kellon ympäri! Kyllä nyt jaksaa! Sunnuntaiaamun suunnitelmissa on aamukahvit omassa rauhassa ja sitten salille raatamaan! Mukavaa sunnuntaita kaikille ja hyvää isänpävää isille!

Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

2 kommenttia “Äidin päivä

  1. Oijoi, kylläpä kelpaisi mullakin tuommoinen kassi ja sen sisältö ♥ 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *