Viikko takaperin

IMG_7211.jpg

Ohoh kun viikko on mennyt taas nopeaan! Ihan tyystin on jäänyt blogikin oman onnensa nojaan. Tuon nyt jälkijunassa viime viikonloppuiset kuvat tänne. Ihanaa kun oli pidempi viikonloppu ja ehti huilata vähän. Melko juhlavissa tunnelmissahan viikonloppu hujahti kun viikonloppuun mahtui itsenäisyyspäivää ja pikkujouluja. Kävin pikkujouluissa ensimmäistä kertaa syömässä Oulun Hagia Sofiassa ja tykkäsin kyllä kovasti -niin miljööstä kuin ruuastakin -uunilammas oli herkkua.

IMG_7408.jpg

IMG_7413.jpg

IMG_7212.jpg

IMG_1535.jpg

IMG_1536.jpg
 

Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

2 kommenttia “Viikko takaperin

  1. Moikka! Olen lukenut blogiasi alusta lähtien. Nyt on pakko tulla kommentoimaan että ikävöin niin vanhaa mansikkalaa ja postauksia. Nykyään kuvat ovat niin pientä detaljia jostain pienestä että kodista ei enää voi hahmottaa kokonaisuuksia. Ymmärrän jos tämä on uusi linjasi ja valintasi mutta suon itselleni oikeuden silti olla siitä harmissani. Ennen niin kupliva ja pohdiskeleva blogi ei enää tarjoa keskustelun avauksia. Lapsi arjesta ja kokkailuista luin mielelläni mutta sellaisia posteja täällä ei enää juuri näy. Elämän muutokset toki pakostikkin näkyvät blogissa mutta niin toivoisin että vielä täällä postaustahti ja jutut muuttuisivat ennalleen. Toivon etten pahoittanut mieltäsi kommentilla eikä se ole tarkoitus vaan herättää ajatuksia myös siellä onko sinusta blogin tunnelma ja sisältö muuttunut. 🙂

    1. Heippa! En loukkaantunut kommentistasi. Olen tätä samaa asiaa itsekkin pohtinut ja miettinyt blogin linjauksia. Pitkälti elämänmuutos ja kodin muutos on aiheuttanut muutokset myös blogissa. Aika näyttää mihin suuntaan mansikkala lähtee kehittymään vuonna 2014.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *