Pieniä asioita

Kuten olen jo pariin otteeseen blogissa maininnutkin niin vuosi sitten aloin keräämään lappuja “hyvien asioiden purkkiin”. Eli vuoden ajan keräsin lapuille aina pieniä (ja joskus isompiakin) ilon aiheita päivissä. Vuoden viimeisinä hetkinä kaivoin purkin esille ja lueskelin laput. Enimmäkseen alkuvuodesta niitä oli tullut kirjoiteltua -loppuvuodesta homma unohtui. Niitä oli kyllä ihana lukea. Voi sitä muistojen määrää!

IMG_8037.jpg

 

Hetken mietittyäni päätin aloittaa projektin uudestaan. Näin helmikuun lopulla huomaan, että purkkiin on jo mukavasti kertynyt lappuja. Ehkä tänä vuonna jaksan viedä tämän loppuun! Jännä taas ajatella, että vajaa vuoden päästä voi taas käydä läpi purkillisen kivoja muistoja.

IMG_8040.jpg

IMG_8039.jpg
 

Mainos alkaa

Mainos päättyy

Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

4 kommenttia “Pieniä asioita

  1. Mulla myös omaan purkkiin hiljalleen kertyy kivoja ja hyviä juttuja. 🙂 Pidän purkin näkösällä niin ei tule unohdettua.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *