Ikuiset kesähitit

IMG_8395.jpg

Miltäs näyttää Anttiksen kesäinen vaatekaappi? No ei ole vaikea arvata mitä sieltä löytyy -raitaa, vaaleita sävyjä ja konjakkia. Siitä on kesätyyli tehty. Paljon ei värejä tänä kesänä näy. Raitaa ja konjakkia löytyy kyllä päältä kesättalvet mutta keväällä se alkaa riistäytyä käsistä ihan tosissaan.

IMG_8387.jpg

IMG_8391.jpg

Käyttövaatteet löytyvät nykyään Sinin yhteistyön tiimoilta saadussa vaaterekissä. Vaatekaappeja kodissani on vaikka muille jakaa mutta tykkään pitää nuo vaatteet tuossa näkyvillä. Siinä kun ovat näkyvissä niin ei tule haalittua kauheasti kaikkea ylimääräistäkään. Olenkin pyrkinyt siihen noin kolmenkymmenen vaatteen linjaan -eli, että joka sesonki käytössä olisi vain suunnilleen tuo määrä vaatteita mukaanlukien kengät ja takit. Yllättävän hyvin se on pitänyt mutta äskettäin innostuin kesävaatteista ja naputtelin tilauksen jonka myötä vaatekaappi vähän paisuu. Hups!

IMG_8390.jpg

IMG_8392.jpg
 

Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

3 kommenttia “Ikuiset kesähitit

    1. Nämä ostin Oulun vimasta. Tosi hankala oli löytää konjakinvärisiä balleriinoja (varsinkaan nahkaisia) tänä keväänä -myyjä totesi myös, että niitä on nyt vähemmän myynnissä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *