Perhosia vatsassa

Tällä viikolla ovat perhoset lennelleet vatsassa kun on juostu kaupoilla, pakattu ja panikoitu. Tiedossa on Mary Kay seminaari Göteborgissa. Fb:ssä manailinkin montako paniikkia naisihminen voi ennen reissua saada aikaiseksi. Ensin ei mene iltapuvun vetoketju kiinni ja sitten poltan hameeni silitysraudalla sun muuta.

 

IMG_8828.jpg

Iltapuvuksi valikoitui jotain itselleni epätyypillistä -oranssia. Oikeastaan puku on siskoni ja olen tuota kaunokaista kuolannut keväästä asti. Nyt vain tämmöinen pieni vilautus -toivottavasti mekosta saa paikanpäällä parempaa kuvaa!

 

IMG_8839.jpg

 

Kynnetkin piti saada toki sävysävyyn 😉

IMG_8836.jpg

Palaillaan toivottavasti reissukuvien kera!

 

Mainos alkaa

Mainos päättyy

Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

Perhosia vatsassa” kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *