Pienet joulut Tallinnassa vol.1

msfinlandia.jpg

No niin! Olen tässä tovin miettinyt mitä ihmettä kertoisin teille viime viikonlopusta. Pää on pyörällä edelleen ja sitä kaikkea upeutta ei mitenkään voi sanoiksi pukea. Lisäksi Casan blogeista saa lukea tätä hehkutusta lähiaikoina aika paljon..heh..

IMG_20141025_081048.jpg

Vietimme siis Casan tyttöjen kanssa ihanan MatkaVekan järjestämän viikonlopun Tallinnassa. Lähdimme reissuun lauantai-aamuna Eckerö Linen Finlandia laivalla. Edellisenä päivänä osa meistä pitkämatkalaisista oli jo treffannut ja yövyimme yhdessä Hotelli Aleksanterissa. Olikin kiva aloittaa viikonloppu jo epävirallisesti Casan merkeissä. Iltaan kuului hyvää ruokaa, naurua ja mahtavaa seuraa!

 

Mutta tosiaan lauantaina ei niin pirteinä suunnattiin satamaan. Laivalla meidät ohjattiin  loungeen kuohariaamiaiselle. Kyllä kelpasi aloittaa aamu näin! Jatkossa muistan tämän vaihtoehdon -huomattavasti mukavampi tapa matkustaa on varata paikka tuolta ja nauttia aamiaista rauhassa. Aamiaisen jälkeen vähän tutustuttiin laivaan ja sen hyvin erityyppisiin tiloihin. Kiva kun kerrankin oli paikalla joku joka osasi laivasta kertoa ja kiinnitti huomiota tiettyihin juttuihin.

laivalla.jpg

Esim näiden vanhojen telkkareiden uusiokäyttö nauratti!

 

msfinlandia1.jpg

Kelpais mullekkin…

 

Ilman kommelluksia ei selvitty sillä laivaan tultua päätin alkaa räpsimään järkkärillä jonka pätevänä tyttönä olin ladannut ennen lähtöä. Juupa juu..ja sitten se ladattu akku oli tietenkin kotona! Voi, että harmitti! No sinällään ehkä kerrankin tuli sitten keskityttyä itse matkaan enemmän kuin kuvaamiseen. Sääli vain oma kuvasaldoni on kännykällä räpsäistyä eikä siis kovinkaan laadukasta -mutta tällä kertaa näin.

 

casa.jpg

Aamupäivällä satamassa meitä odottikin sitten oma pikkubussi valmiina kuljettamaan seuraavaan paikkaan. Siitä lisää myöhemmin!

 

 

 

Mainos alkaa

Mainos päättyy

Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

2 kommenttia “Pienet joulut Tallinnassa vol.1

  1. Mahtavia kuvia! Mua harmittaa etten ottanut järkkäriä mukaan ollenkaan… kännyn ja pokkarin varassa mentiin ja monesti jopa unohdin koko kameran olemassa olon… Joten kuvat joita mun blogiin tulee, on….. äh 😀

  2. Jaksaakohan kukaan enää lukea mun postausta sitten kun sen joskus onnistun saamaan eetteristä ulos, kun teillä muut ootte jo onnistuneet kertomaan kaiken oleellisen ja hehkuttamaan kaikkea. 😀 😀 😀 Mä vaan tuupin kuvia instaan, jotta saadaan sinnekin vähän matskua. Onneksi tosin alan olla jo aika loppusuoralla. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *