Avoimet ovet

IMG_9624.jpg

 

 

Vietin kivan sunnuntain kakkostyöni parissa -eli kosmetiikan parissa. Pidin kotonani jo toista kertaa joulun avoimet ovet. Ihmisiä kävi mukavasti ja tunnelma oli leppoisa. Kiitos kaikille vieraille. Näitä voisi järjestää useamminkin!

 

IMG_9625.jpg

Yllättäen kovin vaaleanpunaista…

 

IMG_9622.jpg

IMG_9644.jpg

IMG_9639.jpg

IMG_9630.jpg

IMG_9654.jpg

Naiset pääsivät hoitamaan kädet kuntoon ihanalla silkkikäsisetillä. Talvikäsien pelastaja!

 

IMG_9647.jpg

Jouluista purtavaa glögin kaveriksi

 

IMG_9633.jpg

IMG_9626.jpg

 

Jos Oulun suunnalla kaipaat rentouttavaa hemmotteluiltaa itsellesi ja ystävillesi kosmetiikan parissa niin laita viestiä minulle osoitteeseen mansikkapaikasta@gmail.com. Otan vastaan nyt varauksia tammi ja helmikuulle ja palkitsen emännän 40e arvoisella lahjakortilla.

Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *