Laiskottelua

Mites siellä meni joulu? Täällä mennään vielä lomafiiliksissä. Lomaa on loppiaiseen asti ja olen vakaasti päättänyt pitää tämän loman lomana enkä koske töihin vaikka mieli hieman tekisikin. Syksy on ollut senverran hullu, että loma tulee tarpeeseen. (Uudenvuodenlupaus voisikin olla vähän hiljentää tahtia) Tämä päivä onkin ollut pyhitettynä ihan vain lepäilylle. K kömpi viereeni nukkumaan ja aamulla nukuttiin ruhtinaallisesti kymppiin. Sittenkin rötvättiin sängyssä kera kirjan ja tabletin. Mikäs siinä oli uusien peittojen ja tyynyjen keskellä makoillessa -kiitos vain joulupukki.

 

Koko%20n%C3%A4yt%C3%B6n%20kaappaus%2028.

Iso osa päivästä on hegailtu yöpuvussa -jälleen kerran kiva joulupukki kun luet blogia ja tiesit mitä tuoda 😛

 

Koko%20n%C3%A4yt%C3%B6n%20kaappaus%2028.

 

Ulkona paukkaa pakkanen joten nokkaa käytettiin pihalla tasan sen verran, että hipisittiin lähäriin. Vähän evästä ja kahvia. Taas kelpaa. Nyt tekisi mieli taas vetää yöppäri päälle ja käpertyä kirjan kanssa sohvalle.

 

Koko%20n%C3%A4yt%C3%B6n%20kaappaus%2028.

 

Mainos alkaa

Mainos päättyy

Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *