Viikonlopun antia

Viikonloppuna alettiin pikkuhiljaa toipumaan sairasteluputkesta ja päästiin tekemään muutakin kuin makoilemaan sängyssä. Ensimmäinen ilonaihe oli siskoni vierailu -kun toinen asuu Oulussa ja toinen Helsingissä niin nämä hetket ovat kovin arvokkaita. Siskon kanssa uskaltauduttiin jopa hullareille -tein täsmäiskun ja hain kuvastosta bongaamani Vilan mekon. Siinä oli taas hullarit minun osalta. Lisäksi kahvittelua ja jutustelua -rentoa olemista.

 

viikonloppu2.jpg

viikonloppu.jpg

viikonloppu3.jpg

 

Launtaina kokoonnuttiin Helin ihanaan kotiin POP-blogien miittiin. Lupasin Helille tulla pitämään naisille vähän Mary Kay hemmottelua. Kovin kiireisellä aikataululla liikenteessä ollessani en valitettavasti juuri muuta ehtinyt ja kuvatkin ihanasta kodista jäivät instakuvien varaan. Mutta käykääpä kurkkaamassa muiden poppareiden blogeista kauniita yksityiskohtia joita Helin kodista löytyy!

 

blogimiitti2.jpg

blogimiitti%204.jpg

blogimiitti.jpg

blogimiitti3.jpg

 

Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

2 kommenttia “Viikonlopun antia

  1. Ihanaa, kun pääsit pitämään meille esittelyn! ♥ Naiset kuulostivat tykkäävän tuotteista, enkä yhtään ihmettele. Kaikki testaamani tuotteet on joka kerta tehneet vaikutuksen 🙂

    1. Kiva kuulla 🙂 Mk ei tuota pettymystä kyllä koskaan -aina jaksan hämmästellä itsekkin tätä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *