Rakkaat ystävät

Ja voi miten parhautta se viikonloppu sitten tosiaan olikaan! Tiivistäen voisi kyllä todeta, että tuli syötyä ja naurettua. Oli brunssia ja aamiaisia pitkän kaavan mukaan. Skumppaa ja kakkua ja ja ja..Päädyttiin vielä valon päivien messuillekkin ensimmäistä kertaa joten hieman poikkeusohjelmaakin mahtui tähän viikonloppuun.

 

antell.jpg

aamiainen.jpg

IMG_1215.jpg

valonp%C3%A4iv%C3%A4t.jpg

 

Totesin fb:n puolellakin, että olo on kovin kiitollinen tämän viikonlopun jälkeen. Rakkaita ystäviä on ihana nähdä. Jäi käteen monta hyvää muistoa, maljakkoon kimppu ystävän tuomia kukkia ja jääkaapin oveen oli toinen ystävä salaa käynyt laittamassa tämän:

 

yst%C3%A4v%C3%A4t.jpg

Kiitos J ja S. Olette tärkeitä!

 

neilikat.jpg

Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *