Mieletön Koli Spa

altaat%20koli%20spa.jpg

Kolilla yövyimme Break Sokos Hotel Kolilla keskellä kansallispuistoa. Tästä on helppo lähteä ihailemaan Kolin upeita maisemia. Kivana yllätyksenä huoneemme oli vaihdettu Junior sviittiin -ja voi niitä näkymiä ikkunoista. Lähtöaamuna tuijottelinkin vain ikkunasta hyvän tovin ja huokailin.

sokos%20hotell.jpg

 

Illaksi lähdimme nauttimaan hotellin upeasta Spa:sta. Jos mietit kotimaassa kohdetta johon lähteä rentoutumaan niin tämä on se paikka! Aivan mieletön paikka! Spa:ssa on ikäraja k-18 klo 16.00 jälkeen. Hintaan kuului kiulu joko Lumen tuotteita joilla pystyi tekemään Spa:ssa esim. jalkahoitoa yms. Vaihtoehtoisesti pystyi ottamaan kiulun juomilla. Koska meitä oli kaksi valitsimme tuotekiulun sekä skumppaa.

 

lumenen%20tuotteet.jpg

 

Tuotteet oli numeroitu ja  kylpylään oli merkattu missä mitäkin tuotteita pystyi käyttämään. Kylpylässä pystyi myös valitsemaan erillaisia ”polkuja” sen mukaan mitä kaipasi -virkistystä, kaunistusta yms. Me kyllä ravasimme kaikki mahdolliset läpi! Aikaa muuten kannattaa varata vierailuun reilusti. Meilläkin hurahti kolme tuntia tuosta noin vain ja vieläkin olisin voinut jäädä.

relax%20spa.jpg

skumppa%20kolispa.jpg

skumppa%20palju%20koli.jpg

Ulkoa löytyi paljuja. Skummppaa paljussa näissä maisemissa -no kyllä kelpasi!

 

spa.jpg

sauna%20koli.jpg

h%C3%B6yrysauna%20koli.jpg

rentoutumishuone.jpg

Ihana Relax huone jossa oli tarjolla hedelmiä ja teetä. Parasta täällä oli kuitenkin kiviset lämpöpedit joissa makoillessa saattoi ihailla maisemia. En olisi irronnut penkistä enää millään -niin ihanan rentoa siinä oli lokoilla.

tulikivi%20lepotuolit.jpg

koli%20spa.jpg

kylm%C3%A4vesiallas.jpg

Kylmävesiallas johon allekirjoittanut ei uskaltautunut.

 

kolin%20kuohu.jpg

koli.jpg

Eipä voi todeta muuta kuin, että mieltön paikka!  Haluan tänne ehdottomasti uudestaan! Kokemus oli ihan mieletön ja tällä jaksaa taas pitkälti eteenpäin. Käykää kurkkaamassa lisää infoa Spa:sta täältä.  Erityiskiitos pitää vielä myöntää Sokos hotell Kolin ihanan leppoisalle henkilökunnalle. Oli ilo vierailla hotellissanne!

 

Yhteistyössä Sokos hotell Koli 

 

 

Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

2 kommenttia “Mieletön Koli Spa

  1. Minä allekirjoitan kaiken! Just ajellaan miehen kanssa Kolilta poispäin ja enpä muista, milloin olisi ollut näin rentoutunut ja rakastunut olo. Ehdottomasti paras paikka romanttisen loman viettoon! Käyhän kurkkaamassa mun blogipostaus aiheesta ensi viikolla 🙂

    1. No täytyypä käydä kurkkaamassa sinun kokemuksesi paikasta! Tämä on todellakin varsinkin pariskunnille loistava paikka viettää romanttista lomaa 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *