Versailles

Yhden päivän Pariisissa käytimme tutustuen Versaillesin palatsiin ja palatsin puutarhaan. Ajatus oli lähteä heti aamusta mutta väsy painoi ja lopulta olimme paikalla vasta puolenpäivän jälkeen. Nohevana olin etsinyt netistä reittiohjeet  Gare do Nordin asemalta Versaillesiin. Tietysti juuri nyt tulikin mutkia matkaan ja käytössä oli poikkeusreitti. Siinä meni joku aika selvittäessä asemalla, että miksi sitä junaa ei löydykkään. Jonotukseen oltiin myös varauduttu mutta voi pojat se ihmismäärä tuli silti yllätyksenä! Mutta yllättävän nopsaan siitä sitten päästiin etenemään. Olisimmekohan reilun tunnin jonotelleet sisälle linnaan -ei paha väkimäärään nähden. Ja kyllähän paikka kaiken tuon vaivan arvoinen oli. Paljon täällä oli nähtävää ja tosi paljon jäi näkemättä. Ensi kertaan ne sitten.

IMG_1825.jpg

peilisali.jpg

kuninkaan%20huone.jpg

versailesissa.jpg

Bloggari lempipuuhassaan kameran takana.

 

IMG_1851.jpg

versailles.jpg

IMG_20150802_160252.jpg

puistossa.jpg

IMG_20150802_164928.jpg

Veneilyä

 

puisto.jpg

IMG_20150802_213547.jpg

linna.jpg

n%C3%A4kym%C3%A4.jpg

selfie.jpg

 

Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

2 kommenttia “Versailles

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *