Uusi pääty makuuhuoneessa

Makuuhuoneen muutos on valmis! Posti kiikutti parin kk odottelun jälkeen uuden sängynpäädyn. Tykkään kyllä tosi paljon! Hieman hotellifiilistä kotiin.

 

makuuhuone.jpg

s%C3%A4ngynp%C3%A4%C3%A4ty%20jotex.jpg

tyynyt.jpg

s%C3%A4ngynp%C3%A4%C3%A4ty.jpg

makuuhuone%20s%C3%A4nky.jpg

budha.jpg

 

Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

9 kommenttia “Uusi pääty makuuhuoneessa

    1. Jotexilta löytyi. Olin mainoksen uhri -samantien kun tämä telkkarissa vilahti niin ryntäsin ostamaan 😀

  1. Upealta näyttää! En tiedä kestäisikö meillä sängynpääty kissojen kynsien helliä rapsutteluja, tuskimpa vain. Todella kaunis makuuhuone sinulla 🙂 Mukavaa viikonloppua!

  2. Voi, miten upea sängynpääty! Sopii todella hyvin makuuhuoneen tunnelmaan. Lisäksi ihastuin tuohon kuviolliseen peitteeseen sängyn jalkopäässä ( ihan kympillä!). Mistä olet moisen ihanuuden hankkinut?

    1. Tämä on hankittu Haaparannan puolelta halpisliike Rustasta -montaa euroa ei tästä köyhtynyt. Vastaavia olen kyllä nähnyt esim Prismassa.

  3. Kaunis makuuhuone, sängynpääty on ihana! Meillä on vierashuoneessa itse tehty samantyylinen ja tekis mieli tehdä vielä toinen meidän makkariin 🙂 Kivaa viikonlopun jatkoa!

  4. Moikka! Onko tämä pääty se tekonahkainen versio? Onks teillä sänky 180 vai 160 leveä? Mietin kun meillä on 180 leveä sänky ja siellä oli max 180 leveitä päätyjä vaan että sopiiko en paremmin 160 sänkyyn…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *