Kutsuja ja kiirettä

Heipähei! Blogi on armotta jäänyt nyt hieman tauolle. Elämässä alkoi yllättäen aikamoinen ruljanssi -ihan hyvä sellainen toki. Aikaa ei liikene juuri aivan pakollisten arjen touhujen jälkeen mihinkään muuhun. Tänään poikkeuksellsesti podetaan pojan kuumeista flunssaa ja ihmetellään eloa kotona. No ehkä tämmöinen pysähdys tekee ihan hyvääkin. Päätin nyt tuoda kuvia parin viikon takaisilta Nosh-vaatekutsuilta. Kiva ilta kivassa seurassa ja ihania vaatteita -onko teille tuttu merkki?

 

kutsut.jpg

Ensimmäistä kertaa väsäsin ihan perinteisen juustokakun. Tuli muuten ihan törkeän hyvää! Tätä toistekkin.

 

pillit.jpg

 

IMG_2266.jpg

nosh.jpg

Ensi kerralla osaan olla fiksumpi ja varaan kutsut aiemmin -moni suosikki oli ehtinyt jo loppumaan. Toki ihanuuksia löytyi muutenkin. Kattava naistenmallisto ilahdutti minua -jostain syystä näillä lastenvaatekutsuilla tulee nykyään shoppailtua paljon itselleen 🙂

 

Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *