Koti kolmelle

Viikonloppuna tuli vietyä ensimmäinen erä omaisuutta uudelle kodille. Ihan kahvitauolla ei tavaroita viedä kun väliä kotien välillä on yli 100km. Uusi koti kun sijaitsee Torniossa. Kun ei töiden lopetuksessa ollut muutosta tarpeeksi niin nyt sitten vaihtuu myös paikkakunta ja samalla siviilisäätykin. Uuteen kotiin meitä muuttaa kolme. Monen vuoden seurustelun ja etäilyn jälkeen on se jo aikakin. Paljon tapahtuu nyt elämässä mutta täytyy sanoa, että muutokset ovat oikein tervetulleita. Pitkään hannasin vastaan ajatukselle siitä, että muuttaisin Oulusta pois. Mutta aika aikaansa kutakin. Nyt paikkakunnanvaihdos tuntuu oikein positiiviselta asialta. Tervetuloa vain uudet tuulet!

 

koti.jpg

Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

2 kommenttia “Koti kolmelle

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *