Olohuone ja suunnitelmia

Aika samalta näyttää nyt olohuone kun edellisessäkin kodissa. Samat huonekalut samoissa paikoissa. Vähän tylsän näköistä on vielä kun kaikki hakee paikkaansa. Viikonloppuna olohuoneen seinät saavat kuitenkin uuden ilmeen. Nykyiset seinät ovat kuluneet ja proppuja yms täynnä. Sohvan takana olevalle seinälle on joku vielä tehnyt tuollaisen tekstin joka saa kyllä minulta lähtöpassit. Tarkoitus on toteuttaa viimein unelmani kalkkimaalilla maalaamisesta ja sitä aletaan sutimaan seinille huomenna. Jännää nähdä lopputulos!

 

olohuone.jpg

teksti%20olohuone.jpg

kalkki.jpg

Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

2 kommenttia “Olohuone ja suunnitelmia

  1. Kiva kuulla sitten miten kalkkimaali seinällä toimi.<br />
    Osallistu kastehelmi kulhon (6) arvontaan mun blogissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *