Magic Fountain

barcelona%20l%C3%A4hteet.jpg

 

Barcelona postaukset jäivät muuton iskiessä päälle mutta palataanpa aiheeseen. Ehdottomasti parhaita nähtävyyksiä Barcelonassa on Montjuicin Magic Fountain. Onneksi bongasin kohteen blogeista ja yhtenä iltana suuntasimmekin siskon kanssa ihastelemaan tätä upeaa näytöstä. Paikalle kannattaa mennä ajoissa niin saa itselleen hyvän paikan. Suihkulähde sijaitsee Montjuic kukkulan ja Plava Espanuan välissäAvenida Reina Maria Cristina –kadun päässä. Me otimme eväät mukaan ja istuimme portailla koko illan. Mieleenpainuvin ilta koko reissulla.

 

mont%20j.jpg

suihkul%C3%A4hde%201.jpg

suihkul.jpg

barcelona%20portaat.jpg

suihkul%C3%A4hde.jpg

taikal%C3%A4hde.jpg

Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *