Hotellimme Salzburgissa

Tällä kertaa olin todella tyytyväinen hotellivalintaamme. Pitkään etsin netistä sopivaa ja päädyin lopulta valitsemaan Hotel Der Salzburg Hof nimisen hotellin. Junalla Salzburgiin saapuessa hotelli oli helppo löytää ilman karttaakin (jota meillä ei tietenkään ollut). Hotelli nimittäin näkyy melkein asemalle. Ulkona töröttävät lehmät myös toimivat maamerkkinä 😀 Vanhaan kaupunkiin oli 20min kävelymatka ja illalla taxilla ajelukaan ei maksanut maltaita.

 

IMG_20160821_114400.jpg

 

Hotelli oli pieni ja viihtyisä. Huoneet oli sisustettu eri teemoilla ja meille sattui Sound of music huone. 

hotelli.jpg

hotelli%20salzburg.jpg

 

Laukku mätsäsi sisustuksen kanssa.

IMG_20160818_150514.jpg

 

Plussana huoneista löytyi omat kapselikeittimet sekä tabletti ja blu ray soitin. 

hotelli%20kahvi.jpg

 

tuolit.jpg

 

Hotellin aulan hauska sisustus.

hotelli%20aula.jpg

hotell.jpg

hotel%20de%20salzburgen%20hof.jpg

Suositus tälle.

 

Mainos alkaa

Mainos päättyy

Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

4 kommenttia “Hotellimme Salzburgissa

  1. Oi joi, miten kivan näköinen hotelli! Minä niin tykkään hotelleista, varsinkin siisteistä sellaisista 🙂 Ei mitään neljän koon aamiaisia (= kuivat käntyt kärryssä käytävällä) 😀 vaan hotellissa parasta on juuri runsaat aamiaiset ja muhkeat sängyt! Nyt juuri olemme Kuopiossa miehen työreissulla mukana ja asumme yli kaksi viikkoa Scandicissa. Ehkä sitä tämän jälkeen kaipaa kuitenkin takaisin omaan kotiin vaikka siellä valmiit aamiaiset saakin unohtaa 😉

    1. kaksi viikkoa? Ohoh! Joo itsellekkin hotellin valitseminen on tärkeää -mukava sänky, hyvä aamiainen ja mietitty sisustus.

  2. Onpas vain ihanan raikkaan ja kutsuvan näköinen hotelli(!)<br />
    Oli varmasti upea reissu. Todella kivoja ostoksiakin! Itsekin tykkään kovin tuollaisista kaupunkilomista 🙂 – ja reissaisin kyllä useammin, jos vain olisi mahdollisuus 😀

    1. Oli kyllä mahtava reissu. Minä reissaan yleensä kaupungeissa -en oikein osaa lähteä rantalomalle kun kaipaan paljon tehtävää ja nähtävää.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *