Joulun tunnelmia

Leppoisia välipäiviä viettävä bloggari täällä hei! Miten muilla sujui joulun aika? Täällä vietettiin joulua rauhallisesti. K:n kanssa kävimme Kainuun mummolassa ennen joulua ja joulun K vietti tänä vuonna isällään. Joulut menevät nykyään vuorotellen isällä ja äidillä. Matkalla takasin Tornioon ehdin käväistä Oulussa parantamassa maailmaa ystävän kanssakin.

 

latte.jpg

 

Aattoaamuun kuului saunomista ja kirkko. Illaksi suunnattiin miehen vanhempien luokse. Oikein leppoisa aatto.

 

joulupuuro.jpg

joulusauna.jpg

kirko.jpg

 

Nähtävästi olin myös ollut kuluvana vuonna kilttinä kun joulupukki lahjoi huippulahjoilla. Pukin kontista löytyi toivomani kirja, lahjakortti jalkahoitoon, elokuvalippuja ja päästäänpä jopa miehen kanssa tammikuussa Leville lomailemaan. Mieluisin oli kuitenkin miehen lahja -kauan jo unelmakartassakin seikkailut Korsin laukku. Joulupukki tiesi selvästi mitä toivon <3

 

korss.jpg

Seuraavaksi sitten kohti uuttavuotta ja uusia kujeita!

Mainos alkaa

Mainos päättyy

Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *