Vuosi vaihtui

Ihanaa tätä vuotta kaikille! Niin jälleen taas vuosi vaihtui mukavissa merkeissä. Itse vietin sitä kyläillen rakkaiden ihmisten seurassa. Kokkailua, hyvää ruokaa, raketteja ja lasten naurua. Rakettien jälkeen ajelimme K:n kanssa kotiin iltapuuhiin ja mieskin ehti ennen vuoden vaihdetta kotiin töistä. Ehditiin vielä kahdestaan skoolaamaan vuoden vaihtumiselle ja seuraamaan kahden maan ilotulituksia vuoden vaihtuessa ensin Suomessa ja sitten Ruotsissa. Yhteensä tuli nähtyä sitten kolmen kaupungin raketit tänä vuonna -harvassa paikkaa pystyy samaan. Mukavan rento uusivuosi.

 

 

uv%20tarjotin.jpg

uv.jpg

uv%20skumppalasit.jpg

uv%20olohuone.jpg

Mites teidän vuosi vaihtui?

Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *