Ihanat lastenhuoneet

Vauvan huonetta meille ei ole tulossa tällä kertaa. Jos neliöitä olisi enemmän saattaisin sellaista alkaa suunnittelamaankin vaikka toki uusi tulokas nukkuu kansamme samassa huoneessa pitkään. Jossain vaiheessa on edessä muutto isompaan kotiin ja sitten olisi tarkoitus molempien lasten saada oma huone. Nyt isoveli saa vielä kuitenkin pitää lastenhuoneen omana valtakuntanaan. Silti on ihana etsiä kuvia kauniista huoneista ja haaveilla. Ja saa näistä aina ideoita myös sitä vauvan nurkkausta varten.

 

lastenhuone.jpg

vauvan%20huone.jpg

hoitop%C3%B6yt%C3%A4.jpg

lastenhuone%20pilvet.jpg

vauvan%20huone%202.jpg

lastenhuone%20vaaleanpunainen.jpg

 

 

 

 

kuva, kuva, kuva, kuva, kuva, kuva

Mainos alkaa

Mainos päättyy

Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *